Over ons.

Al tientallen jaren is Renovlies Laten Aanbrengen een begrip in nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

De Brancheorganisatie

Jaren terug was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. ​ Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Online zien wij dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Laten Aanbrengen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Enkele Teamleden

Geert van renovlies laten aanbrengen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is hét aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van renovlies laten aanbrengen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is dé gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij professionele behangbedrijvenen zoals Glasvliesbehang.

Sander van renovlies laten aanbrengen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is hét eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je binnenkort een Nieuwbouwwoning ?

Het team van Renovlies Laten Aanbrengen kan je op veel manieren helpen. Zo kunnen wij stucwerk schuren en bieden wij de beste uur prijzen voor schilders. 

Wil je onze hulp en betaal je graag schappelijke prijzen? Contact ons dan voor een vrijblijvende offerte op maat!

Scroll naar boven