Diensten.

Voor het laten aanbrengen van renovlies behang bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit.

Renovlies Aanbrengen

Je kunt nu door ons renovlies laten aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos.

Aanbrengen + sauzen

Voor een super strakke afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

A+ Totaal pakket

Dit pakket is nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen dan de muur egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Voorwerk Behang Verwijderen

Het komt steeds vaker voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige gevallen moeten wij eerst het behang verwijderen. Voor ons geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs tegen lage tarieven glasvezelbehang verwijderen.

Muren behangklaar maken

Niet alle muren die wij tegen komen zijn egaal. Dit is ook de reden waarom altijd een stukadoor paraat hebben staan. De ondergrond moet egaal zijn!

Gegarandeerd het Beste Eindresultaat

Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het nieuws van Advies Nederland. Zij geven maandelijks een update over te verwachte projecten.

Heb je al een nieuwe woning gekocht en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven